Avís Legal

Identificació i titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives.

Titular: Carles Boix Vila.
NIF
Domicili: Rambla del celler 15,Sant Cugat del Vallés
Correu electrònic: info@cacau-cultura.cat
URL del lloc web: https://cacau-cultura.cat

Condicions d’ús

L’ús del lloc web atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.

A través d’aquest lloc web, el Titular facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular o els seus col·laboradors han publicat mitjançant Internet.

A tal efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, que puguin lesionar els drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir l’ús normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propi o contractat pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

El Titular no serà responsable de les opinions expressades pels Usuaris a través del sistema de comentaris, xarxes socials o altres eines de participació, conforme al que preveu la normativa d’aplicació.

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti el Titular poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon exclusivament al Titular, que assumeix totes les mesures de tipus tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes, d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són del tot fiables i, per tant, el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos, tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Dades personals

Vostè pot consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privadesa.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, tot i que ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta, completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda a les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin els drets del Titular o de tercers.

Els continguts del lloc web tenen únicament una finalitat informativa i en cap cas han de ser utilitzats o considerats com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra o recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del lloc web, els enllaços o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de l’ús de la informació del lloc web o de la continguda a les xarxes socials del Titular.